"Silivrim kaymak" : Türkiye'nin yoğurtları

Başlık
"Silivrim kaymak" : Türkiye'nin yoğurtları

ISBN
9789750812767

Yazar
Ünsal, Artun

Basım Bilgisi
3. bs

Yayım Bilgisi
İstanbul : Yapı Kredi Yayınları , 2019

Fiziksel Açıklamalar
375 s. : fotoğ. ; 21 cm.

Dizi Bildirim
Yapı Kredi Yayınları ; 2535. Lezzet Kitapları
 
Yapı Kredi Yayınları ; 2535.
 
Yapı Kredi Yayınları. Lezzet Kitapları

Genel Not
Kaynakça var.

Konu Terimleri
Yoğurt -- Türkiye -- Tarih
 
Yemek pişirme -- Yoğurt -- Tarih
 
Yemek pişirme -- Yoğurt -- Türkiye
 
Yoğurt endüstrisi -- Türkiye
 
Yogurt -- Turkey -- History
 
Cooking -- Yogurt -- History
 
Cooking -- Yogurt -- Turkey
 
Yogurt industry -- Turkey

Ek Yazar
Kadıoğlu, Betül,
 
Emden, Cemal,


KütüphaneMateryal TürüDemirbaşYer NumarasıDurumu/İade Tarihi
İKÜ Ataköy Yerleşkesi KütüphanesiKitap067195637.1476 ÜNSs 2019Ataköy Yerleşkesi B-1 Katı