"Silivrim kaymak" : Türkiye'nin yoğurtları
Başlık
:
"Silivrim kaymak" : Türkiye'nin yoğurtları
ISBN
:
9789750812767
Yazar
:
Ünsal, Artun
Basım Bilgisi
:
3. bs
Yayım Bilgisi
:
İstanbul : Yapı Kredi Yayınları , 2019
Fiziksel Açıklamalar
:
375 s. : fotoğ. ; 21 cm.
Dizi Bildirim
:
Yapı Kredi Yayınları ; 2535. Lezzet Kitapları
Yapı Kredi Yayınları ; 2535.
Yapı Kredi Yayınları. Lezzet Kitapları
Genel Not
:
Kaynakça var.
Konu Terimleri
:
Yoğurt -- Türkiye -- Tarih
Yemek pişirme -- Yoğurt -- Tarih
Yemek pişirme -- Yoğurt -- Türkiye
Yoğurt endüstrisi -- Türkiye
Yogurt -- Turkey -- History
Cooking -- Yogurt -- History
Cooking -- Yogurt -- Turkey
Yogurt industry -- Turkey
Ek Yazar
:
Kadıoğlu, Betül,
Emden, Cemal,
Kütüphane | Materyal Türü | Demirbaş | Yer Numarası | Durumu/İade Tarihi |
---|
İKÜ Ataköy Yerleşkesi Kütüphanesi | Kitap | 067195 | 637.1476 ÜNSs 2019 | Ataköy Yerleşkesi B-1 Katı |