Yiyecek içecek işletmelerinde menü planlama : kavramlar ve uygulamalar

Başlık
Yiyecek içecek işletmelerinde menü planlama : kavramlar ve uygulamalar

ISBN
9786053338710

Yazar
Bekar, Aydan

Yayım Bilgisi
İstanbul : Beta Basım Yayım , 2017

Fiziksel Açıklamalar
IX, 230 s. : fotoğ., graf., tbl. ; 24 cm.

Dizi Bildirim
Yayın no. ; 3522. İşletme-Ekonomi Dizisi ; 862.
 
Yayın no. ; 3522.
 
Yayın no. İşletme-Ekonomi Dizisi ; 862.

Genel Not
Kaynakça var.

Konu Terimleri
Menu planning -- Restaurants
 
Menü planlama -- Restoranlar
 
Menüler -- Planlama
 
Menus -- Planning

Ek Yazar
Kılıç, Burhan


KütüphaneMateryal TürüDemirbaşYer NumarasıDurumu/İade Tarihi
İKÜ Basın Ekspres YerleşkesiKitap056831642 BEKy 2017Basın Ekspres Yerleşkesi