Yiyecek içecek işletmelerinde menü planlama : kavramlar ve uygulamalar
Başlık
:
Yiyecek içecek işletmelerinde menü planlama : kavramlar ve uygulamalar
ISBN
:
9786053338710
Yazar
:
Bekar, Aydan
Yayım Bilgisi
:
İstanbul : Beta Basım Yayım , 2017
Fiziksel Açıklamalar
:
IX, 230 s. : fotoğ., graf., tbl. ; 24 cm.
Dizi Bildirim
:
Yayın no. ; 3522. İşletme-Ekonomi Dizisi ; 862.
Yayın no. ; 3522.
Yayın no. İşletme-Ekonomi Dizisi ; 862.
Genel Not
:
Kaynakça var.
Konu Terimleri
:
Menu planning -- Restaurants
Menü planlama -- Restoranlar
Menüler -- Planlama
Menus -- Planning
Ek Yazar
:
Kılıç, Burhan
Kütüphane | Materyal Türü | Demirbaş | Yer Numarası | Durumu/İade Tarihi |
---|
İKÜ Basın Ekspres Yerleşkesi | Kitap | 056831 | 642 BEKy 2017 | Basın Ekspres Yerleşkesi |