Gıdai kimya : gıda maddeleri bileşenleri, teknolojisi, analizleri ve metabolizması

Başlık
Gıdai kimya : gıda maddeleri bileşenleri, teknolojisi, analizleri ve metabolizması

Yazar
Keskin, Halit

Yayım Bilgisi
İstanbul : İstanbul Üniversitesi , 1959.

Fiziksel Açıklamalar
xx, 819 s. ; 24 cm.

Dizi Bildirim
İstanbul Üniversitesi ; no.822. Fen Fakültesi ; no.25
 
İstanbul Üniversitesi ; no.822.
 
İstanbul Üniversitesi. Fen Fakültesi ; no.25

Genel Not
Kaynakça var.

Konu Terimleri
Besin kimyası
 
Food chemistry
 
Food technology
 
Gıda teknolojisi


KütüphaneMateryal TürüDemirbaşYer NumarasıDurumu/İade Tarihi
İKÜ Ataköy Yerleşkesi KütüphanesiKitap000565664 KESg 1959Ataköy Yerleşkesi B-1 Katı