Gıdai kimya : gıda maddeleri bileşenleri, teknolojisi, analizleri ve metabolizması
Başlık
:
Gıdai kimya : gıda maddeleri bileşenleri, teknolojisi, analizleri ve metabolizması
Yazar
:
Keskin, Halit
Yayım Bilgisi
:
İstanbul : İstanbul Üniversitesi , 1959.
Fiziksel Açıklamalar
:
xx, 819 s. ; 24 cm.
Dizi Bildirim
:
İstanbul Üniversitesi ; no.822. Fen Fakültesi ; no.25
İstanbul Üniversitesi ; no.822.
İstanbul Üniversitesi. Fen Fakültesi ; no.25
Genel Not
:
Kaynakça var.
Konu Terimleri
:
Besin kimyası
Food chemistry
Food technology
Gıda teknolojisi
Kütüphane | Materyal Türü | Demirbaş | Yer Numarası | Durumu/İade Tarihi |
---|
İKÜ Ataköy Yerleşkesi Kütüphanesi | Kitap | 000565 | 664 KESg 1959 | Ataköy Yerleşkesi B-1 Katı |