Tüketicilerin helal sertifikalı ürünlere karşı tutumlarını etkileyen faktörler ve risk algısı
Başlık
:
Tüketicilerin helal sertifikalı ürünlere karşı tutumlarını etkileyen faktörler ve risk algısı
ISBN
:
9786056065446
Yazar
:
Yener, Dursun
Yayım Bilgisi
:
İstanbul : Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Yayınları , 2013.
Fiziksel Açıklamalar
:
xx, 292 s. :tbl. ; 25 cm.
Genel Not
:
Kaynakça var.
Konu Terimleri
:
Consumer behavior
Consumption
Halal food standard
Helal gıda standardı
Production management
Tüketici davranışı
Tüketim
Üretim yönetimi
Ek Yazar
:
Basım, Umur,
Kütüphane | Materyal Türü | Demirbaş | Yer Numarası | Durumu/İade Tarihi |
---|
İKÜ Ataköy Yerleşkesi Kütüphanesi | Kitap | 009019 | 658.8343 YENt 2013 | Ataköy Yerleşkesi B-1 Katı |