The theory of hospitality & catering
Başlık
:
The theory of hospitality & catering
ISBN
:
9781398332959
Yazar
:
Foskett, David
Basım Bilgisi
:
14. bs.
Yayım Bilgisi
:
London : Hodder Education, 2021
Fiziksel Açıklamalar
:
412 s. : tbl., şkl., fotoğ. ; 28 cm.
Konu Terimleri
:
Konaklama endüstrisi
Yiyecek ve içecek firmaları ve catering
Yemek servisi yönetimi
Hospitality industry
Caterers and catering
Food service management
Ek Yazar
:
Paskins, Patricia,
Pennington, Andrew,
Kütüphane | Materyal Türü | Demirbaş | Yer Numarası | Durumu/İade Tarihi |
---|
İKÜ Basın Ekspres Yerleşkesi | Kitap | 097088 | 647.94 FOSt 2021 | Basın Ekspres Yerleşkesi |