Mutfak turizmi üzerine bir araştırma

Başlık
Mutfak turizmi üzerine bir araştırma

ISBN
9786057805379

Yazar
Eren, Dilek.

Yayım Bilgisi
Ankara:

Fiziksel Açıklamalar
149 s. ; 24 cm.

Genel Not
Bu kitap, Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm ve Otel İşletmeciliği Anabilim Dalında, 'Alternatif Bir Turizm Çeşidi Olarak Mutfak Turizminin Değerlendirilmesine İlişkin Sektör Temsilcilerinin Görüşlerinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma"isimli yüksek lisans tezi çalışmasından üretilmiş.

Özet
Bu kitap, Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm ve Otel İşletmeciliği Anabilim Dalında, 'Alternatif Bir Turizm Çeşidi Olarak Mutfak Turizminin Değerlendirilmesine İlişkin Sektör Temsilcilerinin Görüşlerinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma"isimli yüksek lisans tezi çalışmasından üretilmiş.

Konu Terimleri
Mutfak turizmi.
 
Culinary tourism.

Elektronik Erişim
Tam metin erişmek için tıklayınız.


KütüphaneMateryal TürüDemirbaşYer NumarasıDurumu/İade Tarihi
Elektronik KütüphaneE-Kitap185792-1001K3165 D150Turcademy