Mutfak turizmi üzerine bir araştırma
Başlık
:
Mutfak turizmi üzerine bir araştırma
ISBN
:
9786057805379
Yazar
:
Eren, Dilek.
Yayım Bilgisi
:
Ankara:
Fiziksel Açıklamalar
:
149 s. ; 24 cm.
Genel Not
:
Bu kitap, Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm ve Otel İşletmeciliği Anabilim Dalında, 'Alternatif Bir Turizm Çeşidi Olarak Mutfak Turizminin Değerlendirilmesine İlişkin Sektör Temsilcilerinin Görüşlerinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma"isimli yüksek lisans tezi çalışmasından üretilmiş.
Özet
:
Bu kitap, Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm ve Otel İşletmeciliği Anabilim Dalında, 'Alternatif Bir Turizm Çeşidi Olarak Mutfak Turizminin Değerlendirilmesine İlişkin Sektör Temsilcilerinin Görüşlerinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma"isimli yüksek lisans tezi çalışmasından üretilmiş.
Konu Terimleri
:
Mutfak turizmi.
Culinary tourism.
Elektronik Erişim
:
Kütüphane | Materyal Türü | Demirbaş | Yer Numarası | Durumu/İade Tarihi |
---|
Elektronik Kütüphane | E-Kitap | 185792-1001 | K3165 D150 | Turcademy |