Beslenme ilkeleri ve menü planlama
Başlık
:
Beslenme ilkeleri ve menü planlama
ISBN
:
9786053278580
Yazar
:
Küçükaslan, Nazife
Basım Bilgisi
:
4. bs.
Yayım Bilgisi
:
Bursa : Ekin Basım Yayın Dağıtım, 2019
Fiziksel Açıklamalar
:
xx, 404 s. : tbl. ; 24 cm.
Genel Not
:
Kaynakça var.
Konu Terimleri
:
Beslenme
Menü planlama
Gastronomi
Nutrition
Menu planning
Gastronomy
Ek Yazar
:
Baysal, Ayşe
Kütüphane | Materyal Türü | Demirbaş | Yer Numarası | Durumu/İade Tarihi |
---|
İKÜ Şirinevler Yerleşkesi Kütüphanesi | Kitap | 094008 | 613.2 KÜÇb 2019 | Şirinevler Yerleşkesi Koleksiyonu |